Az Értéknapról: Hagyományőrző csoportjaink aktív részvételével: Felnőtt néptánccsoport. Szigetköz-Úgó néptánccsoport. Marionett bábcsoport. Népdalkör. Dalkör. Lovasbandérium. Értékek bemutatása: Helytörténeti gyűjtemény, kulcsos kalács bemutató és a csoportok előadásai. Kézműves foglalkozások. Vendég értékőrzők bemutatkozása: Höveji csipke. Felpéci tájházról előadás. Szablyavívás. Megyer Táncegyüttes előadása. Táncház Kislaptáros zenekarral és a Szigeti Dalárdával. 
Iskolásoknak Kincskeresés eredményhirdetése és néprajzi előadás: Dr. Lanczerdorfer Zsuzsanna.

A Szigetköz Tájegységi Értéktárba bekerült: "Méry Vince hagyatéka. Marionett bábjátszás Halásziban" helyi értékünk. A Győrzámolyon tartott Értéknapon részt vettek: az egyesület vezetői és a Marionett bábcsoport tagjai egy bemutatóval.

Megemlékezések: Október 6-án mécsest gyújtottunk az emlékkőnél.Október 23-án az eddigiek szerint kezdeményezzük az ünnepi megemlékezést, mely 10 órakor lesz az '56-os emlékkőnél. Várjuk a csatlakozókat. Október 26-án a gyásznapon megemlékezés lesz az áldozatokért mondott este 6 órakor kezdődő misén és utána a temetőben a sírjaiknál.
Szent Márton napi (nov.11) templombúcsú ünnepi rendezvénye: Nov. 13-án, vasárnap fél 11 órakor ünnepi szentmise, utána a hagyományos csingislovas felvonulás a Lovasbandérium vezetésével. November 18-án Kisbúcsúi bál lesz a Közösségi házban.
Honlapkészítés - Design - Programozás - Hosting